Verzenden & retourneren

Leveringstijden

Momenteel is de levertijd vanwege het verzenden vanaf Curacao nog 3 tot 4 weken. We streven ernaar om dit proces in de toekomst te versnellen naar 24/48 uur.

Afleveradres

Het afleveradres is het adres naar waar uw bestelling zal opgestuurd worden.
Het is van belang dat u een afleveradres (in Nederland) opgeeft waar iemand tussen +/- 9u00 en 17u00 aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen.
Wij kunnen helaas niet vooraf zeggen op welk uur een levering plaats zal vinden.
U ontvangt van ons een email met de Track en Trace gegevens
Dit hangt onder meer af van de plaats van het leveradres in de routeplanning van het transportbedrijf. Indien niemand aanwezig is op het moment van de levering, dan mag onze transporteur uw bestelling niet achterlaten.
Eventueel kunt u een bericht ter attentie van de transporteur op de deur hangen met de melding dat ze elders in de straat het pakket te mogen afleveren.
Uit ervaring raden wij u een van de volgende afleveradressen aan:
een of uw werkadres; het adres van een winkel in uw straat, waar u regelmatig komt;
het adres van familie, vrienden of buren, waarvan u zeker bent dat ze thuis zijn.
Informeer in dit geval de betreffende persoon natuurlijk wel van te voren.

Bestellingen worden compleet verzonden

Wanneer u meerdere artikelen bestelt, dan doen wij ons best om alles zo snel mogelijk in 1 keer bij u af te leveren.
Van elk artikel op de website van www.curaloe.com kunt u controleren of het direct leverbaar is dan wel wat de verwachte levertermijn is.
Wij houden u per email op de hoogte van de verwachte leverdatum. In het algemeen zal de levertijd ongeveer 3 tot 4 weken bedragen.
Indien niet alle artikelen voorradig zijn, is de levertijd van uw gehele bestelling in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.


De verzendkosten

Online bestellingen vanaf €50 worden GRATIS geleverd op het door u opgegeven afleveradres in Nederland. Anders worden er €5 verzendkosten in rekening gebracht.