Facial line - Anti Rimpel Crème Aloë Vera Curaloe® 30ml / 1.0 fl oz

Artikelnummer: 10110

Anti Rimpel Crème

De Anti Rimpel Crème bevat een formule die werkt diep in het oppervlak van de huid om de elasticiteit van uw huid en stevigheid rond de ogen en het hals gebied te verbeteren. Hierbij verminderen lijntjes, rimpels en kraaienpootjes.

Het is wetenschappelijk bewezen dat vitamine A rimpels verminderen, deze vitamine zit van nature in Aloë Vera wat de Curaloe Anti Wrinkle Cream een goed werkende crème maakt. 
De Jojoba olie zorgt ervoor dat de actieve ingredienten diep in de huid trekken en hun werking van binnenuit doen. De Vitamine E bestrijd samen met de Grape Seed Oil de vrije radicalen die rimpels veroorzaken. De african Shea butter voedt de huid en de Aloë Vera stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en maakt de huid strakker.  

Hoe te gebruiken: 
Breng de Anti Rimpel Crème minimaal twee keer per dag aan op de droge huid. 


Voordelen Curaloe® Anti Rimpel Crème:

  • 50% pure Aloë Vera gel.
  • Afrikaanse Shea Butter
  • Grape Seed Oil
  • Jojoba-olie
  • Vitamine E.Het gebruik van sigaretten en alcohol verouderd de huid sneller, een gezonde levensstijl in combinatie met de Aloë Vera Anti Rimpel Crème is de beste combinatie om de huid strak te houden. 

De daycream is goed te combineren met andere cosmetica producten. Het maximale resultaat gezichtsverzorgingsresultaat behaalt u wanneer u de gehele Curaloe Facial Line gebruikt. 

Geen Parabenen noch dieren afkomstige ingrediënten worden toegevoegd aan onze producten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen